Jobbar du inom gruvindustri, pappersindustri, kraftindustri eller stålindustri? Då har du nytta av en vågcell för mätning och optimering av din anläggning. Kontakta oss på Indupart så hjälper vi dig med detta.

Vågcell – vad innebär detta

Digitala lastceller används inom industrin och vägar och mäter krafterna i olika delar av anläggningarna. Det kan vara för att säkerställa det rätta banddraget eller trycket, eller något annat. En vågcell väger så att det blir rätta vikten i olika sammanhang. Kanske vill du se belastning, kanske vill du väga produkter i sig. Det finns en del alternativ och om du har några funderingar kring vågcell ska du ta kontakt med oss, så hjälper vi dig att hitta ett bra alternativ.

Indupart agentur för tyskt företag

Vi på Indupart är agentur för tyska företaget Haehne, som är leverantör av vågcell. På deras hemsida kan du läsa mer om de olika produkterna. Klicka här för att komma till Haehnes webbplats. Varför vi väljer att sälja deras produkter är helt enkelt för att vi tror på dem, för att de har lastceller med kapacitet.

Så gör du om du vill ha kontakt

Om du vill veta mer om produkterna eller har några andra frågor, kontakta oss så hjälper vi dig. Indupart är vana att hjälpa olika företag inom gruvindustri, pappersindustri, kraftindustri och stålindustri – främst som projektledare för anläggningsinvesteringar. Vi har ett gediget kunnande och en erfarenhet som gör oss till en trygg och pålitlig samarbetspartner. Välkommen att kontakta oss redan i dag. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Vågcell för mätning inom industriella anläggningar