Logotype

Indupart AB

Slaggen 15
(SE-) 791 93 Falun

Tel: +46 (0)70 2807979

E-post: info@indupart.se

Om Indupart AB

Indupart AB kännetecknas av kvalitet på produkter och i arbetet. Vi är ett företag som baseras på erfarenhet och kunskap, vilket även gäller de företag vi har i vårt breda nätverk. Dessa är kända namn, och sådana som uppfyller våra kvalitetskrav.

Indupart AB vill överträffa dina förväntningar

Vårt mål är att bygga långsiktiga och genuina relationer med våra kunder, leverantörer och andra samarbetspartners. Detta förverkligas genom återkommande kvalitativa leveranser, som överträffar förväntningarna, och genom att vi använder den senaste tekniken i verksamheten.

Vad vi gör

Vi erbjuder hjälp med allt från idé, till överlämnade kompletta lösningar med kravställd funktion och kvalitet. Leveranser i projektform och projektledning är våra primära uppdrag. Vi jobbar även med konstruktion, programmering, tillverkning, montage och provning.

Säkerheten främst

På Indupart sätter vi säkerheten främst i alla lägen, oavsett om det gäller personsäkerhet, leverans eller drift. Detta är en ledstjärna för oss.

Vårt namn och profil

Firmanamnet Indupart antyder “Part till Industrin”. Dels i form av tjänster, och dels i form av utrustning och reservdelar. Loggan symboliserar ett material som rullar över brytrullar. Färgsättningen blått och gult anger säkerhetsfärger i en industrivärld med fasta och rörliga delar, där fasta maskindelar är blå och rörliga delar i signalfärgen gul. Blått och gult symboliserar också att det är ett svenskt företag.

Övriga tjänster

Genom nätverk erbjuds stöd i industrianläggningar som exempelvis:

  • Elsäkerhetsutbildningar och elektriska revisionsbesiktningar nationellt och utomlands, vid entreprenader, på befintliga anläggningar, och i inköpsprocesser
  • Programmering och uppgraderingar av maskinanläggningar
  • Design och tillverkning av enstycksenheter eller legoserier, samt leveranser av kompletta anläggningar
  • Leverans- och kravsäkring i upphandlingar och i befintliga anläggningar, från förstudie till överlämnande, med tid, budget och funktion/kvalitet som styrande parametrar
  • Riskanalyser, tillsyn och kontroller i syfte att uppfylla gällande direktiv, författningar och standarder

Våra kunder

SSAB

Outokumpu

Sandvik

Böhler-Uddeholm

VoestAlpine

Ruukki

Arcelor

Trelleborg

Acerinox

Lindab

Plannja

SAPA

Gränges

Tibnor

TetraPak

SCA

Stora Enso

ABB

Outotec

LKAB

Boliden

Diverse maskinbyggare och konstruktionsföretag