Behöver din industri hjälp med kraftmätning och kraftmätare? Med lastcell från Indupart får du bra koll på hur din anläggning fungerar, och kan optimera så att den levererar och fungerar i många år till.

Varför kraftmätning och kraftmätare?

För att säkerställa att din industri fungerar optimalt, att banddraget är som det ska och för att du ska se var i anläggningen det finns behov av förbättring är det en mycket god idé att utföra kraftmätning med vår kraftmätare. Så hur kan man då mäta? Banddrag, vikt och hastighet är några exempel på sådant som kan mätas. Genom att ha koll på dessa faktorer som en kraftmätning visar kan du förutse avbrott i produktion på grund av behov för underhåll. Det innebär att du minskar risken för haveri och stillastående produktion.

Indupart hjälper dig som agentur

När det gäller kraftmätare har vi på Indupart bra kunskap och kan förmedla hjälp som agentur för tyska företaget Haehne. Du kan läsa mer om företaget och se deras produkter på följande webbplats: https://haehne.de/en/ Du kan beställa kraftmätare från oss direkt, så ordnar vi kontakten med Tyskland och du får din produkt levererad av oss.

Så kommer du i kontakt med oss

Indupart hjälper företag inom gruvindustri, pappersindustri, stålindustri och pappersindustri med främst projektledning av investeringar för anläggning. Du kommer i kontakt med oss här via vår hemsida. Titta gärna runt lite på den för att se vad vi sysslar med i övrigt. Om du har några frågor eller funderingar, förfrågningar eller förslag – tveka inte att ta kontakt med oss.
Kraftmätning med kraftmätare från Indupart