Köp starka och effektiva bromslyftare från ett varumärke som står för kvalitet. EMG Automation är ett tyskt företag som vi på Indupart är agentur för, och det som finns i deras sortiment står till ert förfogande.

Vilka är fördelarna med bromslyftare från EMG?

Dessa elektrohydrauliska bromslyftare är byggda i bra material och är därför hållbara. De använder robusta asynkrona motorer, och använder den bevisat fungerande hydrodynamiska principen. Temperaturspannet för dessa bromslyftare är från – 25 grader Celsius till 80 grader. En mycket bra feature är att att motorn inte påverkas speciellt av variationer i voltstyrka, då motorhastigheten beror på frekvens och inte spänning i första hand. Några andra fördelar som är värda att nämna är att pistongen återgår till utgångsläget när denna bromslyftare stängs av och att det är långa serviceintervall på den.

Intresserad? Kontakta oss

Dessa produkter finns i fyra olika serier, och du kan läsa mer på tillverkarens hemsida. För frågor, kontakta gärna oss på Indupart så hjälper vi dig. Du beställer enkelt genom oss, och vi tar även hem produkterna åt dig. Om du har några funderingar eller önskemål gällande produkterna från EMG, kontakta oss så hjälper vi dig. Du hittar våra kontaktuppgifter här på hemsidan.

Vilka är Indupart?

Vi på Indupart jobbar med företag inom stålindustri, pappersindustri, gruvindustri och kraftindustri. I huvudsak hjälper vi till med projektledning vid investeringar i anläggningar. Vi sätter alltid säkerhet i första rummet, och tar med oss ett helhetstänk och en erfarenhet som våra kunder har stor nytta av. Välkommen att ta kontakt med oss på Indupart!
Bromslyftare